Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το συναρπαστικό παρελθόν και το παρόν της γεμάτης ενέργεια πόλης μας μέσα από καθηλωτικές εμπειρίες σχεδιασμένες ειδικά για τους πελάτες μας.

ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από γαστρονομικές απολαύσεις. Κατά βάθος, είναι ένας παράδεισος για καλοφαγάδες, και ο Executive Chef του Excelsior γνωρίζει ακριβώς πώς να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αν είστε πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, τότε η απλή γευστική δοκιμή δεν συγκρίνεται με την ευκαιρία να δείτε από κοντά από πού προέρχεται και πώς γίνεται το κρασί.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ

Δεν είναι μυστικό ότι η Ελληνική κουζίνα θεωρείται από τις καλύτερες στον κόσμο – και έχουμε τη γαστρονομική περιήγηση που το αποδεικνύει!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Η εμπειρία γευσιγνωσίας οίνου καλεί όλους τους ειδήμονες και λάτρεις του κρασιού, αλλά και όσους απλά το απολαμβάνουν και επιθυμούν να εξερευνήσουν μερικές από τις τοπικές ελληνικές ποικιλίες.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Μία από τις ξεχωριστές ξεναγήσεις που προσφέρουμε είναι στα μνημεία της Θεσσαλονίκης – γεμάτα θρύλους για αυτοκράτορες, θεούς και θνητούς, πολέμους και νίκες.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη μυστήρια, ιστορίες και θρύλους. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης..

ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης εγκαταστάθηκε στην πόλη ήδη από τους Ρωμαϊκούς χρόνους και η παρουσία της ενισχύθηκε στο πέρασμα των αιώνων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23,
54622 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
T: +30 2310 021 020
F: +30 2310 021 030
E: info@excelsiorhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Traveller Made Small Luxury Hotels of the World Always Your Friend Air Guru
Tor Hotel Group
City Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ