Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πεδίο εφαρμογής της Πολιτικής Απορρήτου του TOR HOTEL GROUP

Ο Όμιλος Tor Hotel Group (THG) εκτιμά το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες του και την επίσκεψή σας σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υπόκεινται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους (οι «Δικτυακοί τόποι»), τις εφαρμογές κινητού (οι «Εφαρμογές») και τους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Tor Hotel Group. Επίσης, εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται, κοινοποιούνται και προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι επιλογές έχετε αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο THG εφαρμόζει τα πιο αυστηρά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων και θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας για σαφώς καθορισμένους σκοπούς και σύμφωνα με τα δικαιώματά σας στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους δικτυακούς τόπους, τις εφαρμογές κινητού και τους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με την παρούσα πολιτική και δημοσιεύονται από τον Tor Hotel Group (TOR Hotel Group, The Excelsior, City Hotel, Eagles Palace, Eagles Villas) και περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή υπόκεινται σε επεξεργασία όποτε χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους, τις εφαρμογές κινητού και τους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Tor Hotel Group.

Οι Δικτυακοί Τόποι μας διαθέτουν συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους τρίτων, οι οποίοι δεν υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους, τον τρόπου που χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα, ή τις πρακτικές ασφαλείας που τυχόν εφαρμόζουν.

Αν έχετε ερωτήσεις για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του ομίλου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rhetor.gr Ή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr

Δεδομένα που συλλέγουμε

«Προσωπικά δεδομένα» είναι οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξακριβωθεί η ταυτότητά σας ή που ο THG μπορεί να συνδέσει με εσάς. Ο THG (ενδέχεται αυτόματα να) συλλέγει ορισμένα στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε, εισέρχεστε, ή αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω των δικτυακών τόπων μας.

  • Αν επισκέπτεστε τους δικτυακούς τόπους και τις επιγραμμικές τοποθεσίες που παρέχουμε.

Ο THG χρησιμοποιεί cookies στο πρόγραμμα περιήγησης και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες (συλλογικά, «cookies») για να συλλέξει και να αποθηκεύσει ορισμένα στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε, εισέρχεστε, ή αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω των δικτυακών τόπων μας. Όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο μας ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε στοιχεία σε τρέχουσα βάση μέσω της Google Analytics για τις σελίδες που εισέρχεστε ή επισκέπτεστε, καθώς και πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο μας, για παράδειγμα τις σελίδες που βλέπετε, τον δικτυακό τόπο από τον οποίο ήρθατε για να επισκεφθείτε τον δικό μας δικτυακό τόπο, αλλαγές που κάνετε στα στοιχεία που μας έχετε δώσει, και τις συναλλαγές σας, συμπεριλαμβανομένου με τη χρήση cookies. Ο THG ενδέχεται, για παράδειγμα, να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε για να εισέρθετε στους δικτυακούς τόπους μας, το λειτουργικό σύστημα και την έκδοση αυτού, την διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση με βάση τη διεύθυνση IP σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το περιεχόμενο που βλέπετε και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε στους δικτυακούς τόπους μας, τις ιστοσελίδες που είδατε αμέσως πριν και μετά την είσοδο στους δικτυακούς τόπους μας, αν και πώς αλληλεπιδράτε με το διαθέσιμο περιεχόμενο στους δικτυακούς τόπους μας, και τους όρους αναζήτησης που εισαγάγατε στους δικτυακούς τόπους μας. Για πληροφορίες σχετικά με το πώς ο THG χρησιμοποιεί cookies και τις επιλογές που έχετε, παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω.

  • Αν είστε υποψήφιος για θέση εργασίας, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
  • Αν είστε πελάτης, ή εκφράζετε ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μας.

Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, τα στοιχεία εγγραφής και πληρωμής, όπως ο αριθμός του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας πληρωμής. Ο THG συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα όταν μας τα παρέχετε, για παράδειγμα όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο μας, μας στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή συνάπτετε μια σύμβαση, όταν δηλώνετε συμμετοχή σε μια εκδήλωση, όταν εγγράφεστε συνδρομητής στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και τα τελευταία νέα για τις υπηρεσίες μας.

  • Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ ή εισάγετε στοιχεία για πρόσβαση σε ένα υφιστάμενο προφίλ στον δικτυακό τόπο μας ή την εφαρμογή μας.
  • Όταν κάνετε μια κράτηση απευθείας μέσω του δικτυακού τόπου μας.
  • Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στον THG, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που παρέχονται κατά τη διαδικασία της άφιξης (τσεκ-ιν).

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, καταγράφουμε αναλυτικά τις δαπάνες σας προκειμένου να συντάξουμε ορθά την καρτέλα σας, όπου αναγράφονται το κόστος του δωματίου σας και άλλες δαπάνες που χρεώνονται στο δωμάτιό σας. Καταγράφουμε αυτές τις πληροφορίες, ακόμα, σε συμμόρφωση με απαιτήσεις παροχής χρηματοοικονομικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που επιβάλλονται από ελεγκτές και κρατικές ρυθμιστικές αρχές. Ενδέχεται, επίσης, να συλλέξουμε ορισμένα στοιχεία όπως απαιτείται από την τοπική νομοθεσία (π.χ. αριθμός διαβατηρίου). Ενδέχεται ακόμα να αποθηκευτούν στοιχεία σχετικά με τη διαμονή σας (π.χ. προβλήματα υγείας, δυσκολίες πληρωμής, ειδικές απαιτήσεις, ζητήματα εξυπηρέτησης). Αυτές οι εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας αποθηκεύονται στο σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων και συνδυάζονται με πληροφορίες από προηγούμενες επισκέψεις σας στα ξενοδοχεία μας. Ορισμένες πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας αναφορικά με την εξυπηρέτηση επίσης αποθηκεύονται κεντρικά από εμάς και ενδέχεται να κοινολογηθούν σε άλλες μονάδες του THG μέσω της βάσης δεδομένων ιστορικού πελατών. Μπορείτε να ενημερώσετε το ξενοδοχείο εάν δεν επιθυμείτε να γίνει κοινοποίηση των προσωπικών σας προτιμήσεων. Επιπρόσθετα, μπορεί να διατηρήσουμε το περιεχόμενο οποιουδήποτε εγγράφου (συμπεριλαμβανομένων επιστολών, καρτών με σχόλια, ηλεκτρονικών εγγράφων όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες παρόμοιες μορφές επικοινωνίας) που αποστέλλετε πριν, κατά τη διάρκεια, ή σε συνέχεια της διαμονής σας. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να κοινολογηθούν σε εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

  • Ο THG μπορεί επίσης να λάβει πληροφορίες για εσάς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι περιοριστικά όταν αλληλεπιδράτε με εμάς σε αυτές τις πλατφόρμες ή εισέρχεστε στο δικό μας περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες για παιδιά

Οι δικτυακοί τόποι και υπηρεσίες μας γενικά δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Ο όμιλος Tor Hotel Group δεν συλλέγει εν γνώσει του προσωπικά δεδομένα για οποιονδήποτε κάτω των 16 ετών χωρίς γονική συγκατάθεση. Θα διαγράφουμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που διαπιστώνουμε ότι αφορούν σε άτομα κάτω των δεκατριών (13) ετών. Εάν είστε γονιός παιδιού κάτω των δεκατριών (13) ετών και ανησυχείτε για τα δεδομένα που μπορεί να έχουν παρασχεθεί σχετικά με το παιδί σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr

Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

  • Για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας

Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται για να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε την κράτησή σας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία μας, να διασφαλίζουμε ότι καλύπτουμε τις ανάγκες σας όσο μένετε στις μονάδες μας, ή/και να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα που προκύπτουν σχετικά με τη διαμονή σας σε εμάς. Διατηρώντας αρχείο με κάποιες προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαμονή σας, όπως πληροφορίες για το ιστορικό πελάτη και αναλυτικές δαπάνες, οι πελάτες του THG έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώνουν προηγούμενες συναλλαγές και να αντιπαραβάλουν οικονομικές καταστάσεις και τιμολόγια. Στη συνήθη πορεία των δραστηριοτήτων μας, μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε την κράτησή σας στη βάση ότι η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελέσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

  • Για να ενημερώνουμε τους πελάτες μας

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για να σας στέλνουμε ενημερωτικό δελτίο αναφορικά με τα ξενοδοχεία μας και να σας πληροφορούμε για προωθητικές ενέργειες ή να σας ενημερώνουμε για προσφορές ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να αυτό-εξαιρεθείτε από τέτοιες επικοινωνίες, στέλνοντας ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@torhotelgroup.gr.

  • Για έρευνα μάρκετινγκ

Επιθυμούμε να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για τη διεξαγωγή ερευνών ή ομάδων αξιολόγησης προκειμένου να λαμβάνουμε τη γνώμη σας για τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες μας. Ενίοτε συνδυάζουμε πληροφορίες από έναν αριθμό πελατών προκειμένου να καταλαβαίνουμε καλύτερα τις τάσεις και τις προσδοκίες των πελατών.

  • Για να κατανοούμε τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς ως πελάτη μας.
  • Για να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε προ-συμπληρωμένα πεδία για να σας διευκολύνουμε να μας παρέχετε πληροφορίες σε επόμενη επίσκεψή σας στους δικτυακούς τόπους μας.
  • Για να επικυρώνουμε τα στοιχεία σας (και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να τα ελέγχουμε έναντι στοιχείων που έχουν συλλεχθεί από ένα τρίτο μέρος, όπως ταξιδιωτικοί δικτυακοί τόποι και επιγραμμικοί μεσάζοντες), ώστε να ελέγξουμε ότι τα δεδομένα που διαθέτουμε για τους πελάτες/χρήστες μας είναι ακριβή, συνεπή και επίκαιρα στη βάση ότι η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελέσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση παροχής υπηρεσιών.
  • Στο πλαίσιο προστασίας των νόμιμων συμφερόντων μας, για να καταγράφουμε υλικό από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος για να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, του προσωπικού και των πελατών μας.
  • Για να συμμορφωνόμαστε με τυχόν νομικές υποχρεώσεις στις οποίες υπαγόμαστε.
  • Θα ελέγχουμε περιοδικά ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε είναι ακριβή. Εάν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε, παρακαλούμε στείλτε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr.
  • Η παροχή ορισμένων προσωπικών στοιχείων είναι υποχρεωτική για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Αν δεν μας παράσχετε αυτά τα στοιχεία, δεν θα μποούμε να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

  • Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε μέλος του ομίλου εταιρειών μας εφόσον είναι εύλογα απαραίτητο για τους σκοπούς, και επί των νομικών βάσεων, που ορίζονται στην παρούσα πολιτική.
  • Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους ασφαλιστές μας ή/και τους επαγγελματίες συμβούλους εφόσον είναι εύλογα απαραίτητο για τους σκοπούς της απόκτησης ή διατήρησης ασφαλιστικής κάλυψης, της διαχείρισης κινδύνων, της επαγγελματικής συμβουλής, ή της εδραίωσης, άσκησης ή υπεράσπισης νομικών αξιώσεων, στο πλαίσιο δίκης ή διοικητικής ή εξωδικαστικής διαδικασίας.
  • Τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές σχετικά με τον δικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες μας τις διαχειρίζεται ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών μας. Θα κοινοποιούμε δεδομένα συναλλαγών στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς επεξεργασίας των πληρωμών σας, της επιστροφής τέτοιων πληρωμών, και της διαχείρισης τυχόν παραπόνων και ερωτήσεων σχετικά με πληρωμές και επιστροφές χρημάτων.

Τρίτα μέρη που επεξεργάζονται δεδομένα για λογαριασμό μας (όπως εταιρείες μάρκετινγκ, πάροχοι υποδομών, συστήματα διαχείρισης, επαγγελματίες πληροφορικής και ασφάλειας πληροφοριών, νομικές εταιρείες, κ.α.), προκειμένου να προωθήσουμε τα έννομα συμφέροντά μας και να εκτελέσουμε μια σύμβαση.

  • Εάν υποχρεούμαστε να γνωστοποιήσουμε ή να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νόμιμη υποχρέωση, ή προκειμένου να προστατέψουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα ενός τρίτου (εργαζόμενοι, πελάτες ή άλλοι). Ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου τέτοια γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, στο πλαίσιο δίκης ή διοικητικής ή εξωδικαστικής διαδικασίας. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για τους σκοπούς της προστασίας από απάτη και της μείωσης πιστωτικού κινδύνου.

 

Γνωστοποίηση Μεταφοράς Δεδομένων & Τρίτα Μέρη

Ο THG ενδέχεται να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη αφού πρώτα λάβει τη συγκατάθεσή σας για σκοπούς που εγκρίνετε ρητά.

Ο THG ενδέχεται να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη αφού πρώτα λάβει τη συγκατάθεσή σας για σκοπούς που επιτρέπονται στο πλαίσιο της απαιτούμενης συλλογής και επεξεργασίας κατά τον ΓΚΠΔ, συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι περιοριστικά όπου τέτοια δεδομένα απαιτούνται για την παροχή ασφάλειας του δικτυακού τόπου ή του χρήστη, την ταυτοποίηση, την προστασία από απάτη, ή την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα.

Τρίτοι Πάροχοι Υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με υπηρεσίες που παρέχονται από μια σειρά τρίτων μερών, όπως η Google. Η χρήση των στοιχείων που μας παρέχετε από τρίτα μέρη διέπεται από τις δικές τους πολιτικές απορρήτου, όχι από τη δική μας Πολιτική Απορρήτου. Ο THG δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιες πολιτικές απορρήτου τρίτων μερών, ούτε για τη συμμόρφωση αυτών με τις πολιτικές αυτές.

Ο THG μπορεί να επιτρέψει σε τρίτους διακομιστές διαφημίσεων ή δίκτυα διαφημίσεων να δείχνουν διαφημίσεις ή/και να συλλέγουν στοιχεία για την υπηρεσία. Αυτοί οι τρίτοι διακομιστές διαφημίσεων ή δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογία για να στέλνουν, απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τις διαφημίσεις και τους συνδέσμους που εμφανίζονται στους δικτυακούς τόπους του THG. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν γίνεται αυτό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν και άλλες τεχνολογίες (όπως cookies, JavaScript, ή προειδοποιητικά σήματα web) για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους και να εξατομικεύσουν το διαφημιστικό τους περιεχόμενο. Ο THG δεν παρέχει κανένα στοιχείο που μπορεί να ταυτοποιηθεί προσωπικά σε αυτούς τους τρίτους διακομιστές διαφημίσεων ή δίκτυα διαφημίσεων χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η πολιτική απορρήτου του THG δεν ισχύει για τρίτους διαφημιστές και δεν ελέγχουμε τις ενέργειές τους. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των διαφημιστών για περισσότερες πληροφορίες.

Διεθνείς Μεταφορές Δεδομένων

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε, να προσπελάσουμε, ή να αποθηκεύσουμε προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), της Ελβετίας, ή άλλης χώρας που απαιτεί νομική προστασία για τη διεθνή μεταφορά δεδομένων. Όταν το κάνουμε, θα διασφαλίσουμε ότι παρέχεται επαρκές επίπεδο προστασίας για τα δεδομένα χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προσεγγίσεις:

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε οργανισμούς που συμμετέχουν στο Πλαίσιο Ασπίδας Προστασίας για μεταφορές από τον ΕΟΧ ή την Ελβετία προς τις ΗΠΑ.

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε χώρες που διαθέτουν νομοθεσία προστασίας της ιδιωτικής ζωής, την οποία η χώρα από την οποία διαβιβάζονται τα δεδομένα έχει αναγνωρίσει ότι παρέχει επαρκή προστασία των δεδομένων. Όπου προσωπικά δεδομένα διαβιβάζονται εκτός του ΕΟΧ σε έναν εισαγωγέα δεδομένων σε μια χώρα που δεν υπόκειται σε απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα δεδομένα θα προστατεύονται επαρκώς από κατάλληλες εγγυήσεις ασφαλείας, όπως συμβατικές ρήτρες κατά τα πρότυπα του κλάδου και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ με τρίτα μέρη.

Ενδέχεται να βασιστούμε σε άλλους μηχανισμούς μεταφοράς που είναι εγκεκριμένοι από τις Ευρωπαϊκές ή τις ελληνικές αρχές.

Νομικές Βάσεις για τη Χρήση των Προσωπικών Σας Δεδομένων

Υπάρχουν διάφορες νομικές βάσεις στις οποίες στηρίζεται ο THG για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, και συγκεκριμένα:

  • Εκτέλεση σύμβασης – Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι αναγκαία για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης. Για παράδειγμα, ως χρήστης των δικτυακών τόπων ή υπηρεσιών μας, ο THG χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκρίνεται στα αιτήματά σας και να σας παρέχει τις υπηρεσίες αυτές.
  • Συγκατάθεση – Ο THG θα στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας προκειμένου να χρησιμοποιεί (i) τεχνικές πληροφορίες όπως δεδομένα από cookies και γεωγραφικό εντοπισμό θέσης όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, και (ii) τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ όπου απαιτείται από τον νόμο. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναγράφονται στο τέλος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.
  • Έννομα συμφέροντα – Ο THG μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για το έννομο συμφέρον μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο στους δικτυακούς τόπους μας.
  • Νομική συμμόρφωση ή/και ζωτικά συμφέροντα όπως επιβάλλεται από ένα έγκυρο και δεσμευτικό αίτημα από μια αρμόδια κρατική οντότητα με κατάλληλη δικαιοδοσία.

Τα Δικαιώματά Σας

Έχετε έξι βασικά δικαιώματα σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων που σχετίζονται με τα δεδομένα σας τα οποία επεξεργαζόμαστε. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε κάποια αμοιβή, και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα εντός 30 ημερών. Θα τιμούμε τα αιτήματά σας αναφορικά με τα δικαιώματα σας όπως επιτρέπεται από τον νόμο, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν νομικοί ή άλλοι επίσημοι λόγοι που δεν μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στο συγκεκριμένο αίτημα που υποβάλλετε αναφορικά με τα δικαιώματά σας. Έχετε τη δυνατότητα:

  • να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε,
  • να ζητήσετε να διορθώσουμε εσφαλμένα ή ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά σας δεδομένα,
  • να αιτηθείτε τη διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων,
  • να ζητήσετε προσωρινούς ή μόνιμους περιορισμούς στην επεξεργασία από εμάς ορισμένων ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων,
  • να αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε ένα τρίτο μέρος, όπου επεξεργαζόμαστε δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας ή μια σύμβαση μαζί σας και όπου η επεξεργασία είναι αυτοματοποιημένη, και
  • να αυτό-εξαιρεθείτε ή να υποβάλλετε ένσταση στη χρήση από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων όπου η χρήση από εμάς βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή στα έννομα συμφέροντά μας.
  • Να κάνετε μια καταγγελία: Μπορείτε να κάνετε καταγγελία αναφορικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων από εμάς ενώπιον της εποπτεύουσας αρχής που για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στο dpa.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή/και για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας υπό την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr

Διατήρηση και Εξασφάλιση των Δεδομένων Σας

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα χρειάζεται προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες, για όσο διάστημα εργάζεστε για εμάς ή μαζί μας, ή για όσο διάστημα ανταποκρινόμαστε σε μια ερώτηση, καταγγελία, ή αίτημα που μας έχετε υποβάλλει, όπως ισχύει κατά περίπτωση στις αλληλεπιδράσεις μας μαζί σας. Εάν έχουμε συνάψει μια σύμβαση ή ένα συμφωνητικό μαζί σας, θα ακολουθήσουμε τις υποχρεώσεις διατήρησης αυτού του συμφωνητικού.

Μπορεί να διατηρήσουμε δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν έχουμε νομική υποχρέωση να τα διατηρήσουμε ή να τηρήσουμε απαραίτητα αρχεία για νομικές, οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις συμμόρφωσης και αναφοράς, και προκειμένου να επιβάλλουμε τα δικαιώματα και τις συμφωνίες μας. Μπορεί, επίσης, να διατηρήσουμε δεδομένα που σας αφορούν για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και έρευνας.

Η διαγραφή δεδομένων, σε συνέχεια ενός έγκυρου και εξακριβωμένου αιτήματος υπό τον ΓΚΠΔ που έχει υποβληθεί ορθά από πρόσωπο ή οντότητα που δικαιούται να υποβάλλει τέτοιο αίτημα, θα διεκπεραιώνεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Τα δεδομένα σε εφεδρικά αρχεία που δεν είναι συνδεδεμένα μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να διαγραφούν από ότι τα δεδομένα σε τρέχουσα χρήση.

Η πρόσβαση στα δεδομένα σας περιορίζεται στα άτομα που έχουν ανάγκη να τα χρησιμοποιήσουν για έναν σχετικό σκοπό. Οι περίοδοι διατήρησης δεδομένων βασίζονται σε επιχειρηματικές ανάγκες, και όταν τα στοιχεία σας δεν χρειάζονται πλέον είτε ανωνυμοποιούνται αμετάκλητα είτε καταστρέφονται οριστικά. Όπου δεν χρειάζεται να διατηρούμε τα πλήρη στοιχεία σας, θα τα κωδικοποιούμε ή θα τα τηρούμε συγκεντρωτικά, για παράδειγμα σε αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ιστού ή απαντήσεις σε ερωτηματολόγια. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν διατηρούμε τα στοιχεία σας για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται.

Λαμβάνουμε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα από απώλεια, κατάχρηση, μη εγκεκριμένη πρόσβαση, τροποποίηση, γνωστοποίηση, ή καταστροφή. Επίσης, εφαρμόζουμε μέτρα διατήρησης της τρέχουσας εμπιστευτικότητας, αξιοπιστίας και διαθεσιμότητας των συστημάτων και υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, και θα αποκαθιστούμε τη διαθεσιμότητα και πρόσβαση στα δεδομένα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου 2018.

  • Ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς. Αν αποφασίσουμε να ενημερώσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας, θα ενημερωθείτε μέσω ειδοποίησης στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου μας.
  • Εάν αλλάξουμε ουσιωδώς τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας ενημερώσουμε προκαταβολικά ή, όπου αυτό απαιτείται από τον νόμο, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας προτού εφαρμόσουμε τις αλλαγές αυτές.
  • Σας προτρέπουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε για τις πρακτικές μας.

 

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Έχουμε διορίσει έναν υπεύθυνο να επιβλέπει τη συμμόρφωση με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή με το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rhetor.gr Ή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr.

 

Πολιτική Cookies

Ο THG συλλέγει στοιχεία, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεστε τους δικτυακούς τόπους μας. Χρησιμοποιούμε cookies συνεδρίας, προσωρινά cookies που διαγράφονται από τη μνήμη της συσκευής σας όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας, και μόνιμα cookies, τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή σας μέχρι να λήξουν εκτός εάν τα διαγράψετε νωρίτερα.

Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους, όπως cookies και pixel tags, για να συλλέξουμε αυτά τα στοιχεία που μπορεί να περιλαμβάνουν: (i) τη διεύθυνση IP σας, (ii) το μοναδικό αναγνωριστικό cookies, στοιχεία cookies και πληροφορίες για το εάν η συσκευή σας έχει λογισμικό για πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά, (iii) το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής και τον τύπο συσκευής, (iv) τον τομέα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, και τη γλώσσα, (v) το λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις συστήματος, (vi) τη χώρα και τη ζώνη ώρας, (vii) δικτυακούς τόπους που επισκεφθήκατε πριν, (viii) στοιχεία για την αλληλεπίδρασή σας με τους δικτυακούς τόπους μας όπως συμπεριφορά κλικ, αγορές και ενδεικτικές προτιμήσεις, και (ix) τους χρόνους πρόσβασης και τα URL παραπομπής.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies και pixel tags για να παρακολουθούμε τη χρήση των δικτυακών τόπων μας και να κατανοούμε τις προτιμήσεις των πελατών μας (όπως π.χ. επιλογές χώρας και γλώσσας). Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε την επιγραμμική εμπειρία τους. Χρησιμοποιούμε, επίσης, cookies και pixel tags για να συλλέγουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα και την αλληλεπίδραση στον δικτυακό τόπο, για να εντοπίζουμε τάσεις και να συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία προκειμένου να βελτιώσουμε τους δικτυακούς τόπους μας.

Διαχείριση των ρυθμίσεών σας για τα cookies

Εάν δεν θέλετε να δέχεστε cookies, μπορείτε να τα αποκλείσετε προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Σημειώστε ότι επειδή αυτή είναι μια ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης, ενδέχεται να αποκλείσει τα cookies από οποιονδήποτε δικτυακό τόπο επισκέπτεστε. Μπορείτε να επισκεφθείτε το www.aboutcookies.org, το οποίο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies σε δημοφιλή προγράμματα περιήγησης.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Ο πλήρης αποκλεισμός των cookies μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητα σας να επωφελείστε από τις ανέσεις που προσφέρει η χρήση των cookies και να χρησιμοποιείτε ορισμένα χαρακτηριστικά σχετικά με τη δημιουργία ενός προφίλ χρήστη και, στην περίπτωση των cookies που είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο δικτυακός τόπος, μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον δικτυακό τόπο.

Τα βίντεο και άλλα στοιχεία στον δικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούν Flash cookies για να συλλέξουν και να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις σας, όπως η ένταση ήχου. Τα Flash cookies διαφέρουν από τα cookies προγράμματος περιήγησης λόγω του όγκου, του είδους και του τρόπου με τον οποίο αποθηκεύονται δεδομένα. Τα εργαλεία διαχείρισης των cookies που παρέχονται από το πρόγραμμα περιήγησης δεν θα αφαιρέσουν τα Flash cookies. Για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου και ασφαλείας για τα Flash cookies. Κάποια cookies μπορεί να τοποθετηθούν από τρίτους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν κάποιες από αυτές τις λειτουργίες για εμάς. Ανάλογα με τη λειτουργία των cookies και τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούνται, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: αυστηρά απαραίτητα cookies, cookies απόδοσης, cookies λειτουργικότητας και cookies μάρκετινγκ.

Cookies σε αυτόν τον δικτυακό τόπο που δεν απαιτούν έγκριση

Τα cookies που είναι αναγκαία, γνωστά και ως «αυστηρά απαραίτητα» cookies, ενεργοποιούν λειτουργίες χωρίς τις οποίες δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο όπως προβλέπεται. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τον THG και συνεπώς είναι γνωστά ως cookies πρώτου μέρους. Αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μόνο όσο περιηγείστε στον δικτυακό τόπο. Ένα παράδειγμα του γιατί χρησιμοποιούνται τα αυστηρά απαραίτητα cookies είναι ώστε όταν ανοίγετε την εφαρμογή διαμόρφωσης αυτοκινήτου, να λαμβάνετε την έκδοσή της που αντιστοιχεί στον όγκο δεδομένων που μπορεί να διαχειριστεί η τρέχουσα σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Χωρίς αυτά τα cookies, κάποιες υπηρεσίες δεν μπορούν να παρασχεθούν – για παράδειγμα, η απομνημόνευση προηγούμενων ενεργειών (όπως κείμενο που εισαγάγατε ή διαμόρφωση αυτοκινήτου) όταν επιστρέφετε ξανά σε μια σελίδα κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Ένα άλλο παράδειγμα της λειτουργίας αυτών των cookies είναι ότι διευκολύνουν τη μετάβαση από http σε https κατά την αλλαγή σελίδων, έτσι ώστε να διατηρείται η ασφάλεια των δεδομένων που διαβιβάζονται. Εξάλλου, ένα τέτοιου τύπου cookie χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει την απόφασή σας σχετικά με τη χρήση cookies στον δικτυακό τόπο μας. Για τη χρήση των αυστηρά απαραίτητων cookies δεν απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Τα αυστηρά απαραίτητα cookies δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες αυτού του δικτυακού τόπου.

Cookies σε αυτόν τον δικτυακό τόπο που απαιτούν έγκριση.

Cookies απόδοσης

Συλλέγουν στοιχεία για το πώς χρησιμοποιείται ένας δικτυακός τόπος. Για παράδειγμα, ποιες σελίδες ανοίγει πιο συχνά ο επισκέπτης και αν βλέπει μήνυμα λάθους σε κάποιες σελίδες. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία που επιτρέπουν την εξακρίβωση της ταυτότητας του χρήστη. Τα στοιχεία που συλλέγονται ομαδοποιούνται συγκεντρωτικά, συνεπώς είναι ανώνυμα. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της απόδοσης του δικτυακού τόπου και μαζί της εμπειρίας του χρήστη.

Cookies λειτουργικότητας

Επιτρέπουν σε έναν δικτυακό τόπο να αποθηκεύει στοιχεία που έχουν ήδη εισαχθεί (όπως το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας και η τοποθεσία σας) προκειμένου να σας προσφέρει βελτιωμένες και πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμεύουν και για να ενεργοποιούν λειτουργίες που ζητάτε, όπως η προβολή ενός βίντεο. Αυτά τα cookies συλλέγουν ανώνυμα δεδομένα και δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τις κινήσεις σας σε άλλους δικτυακούς τόπους.

Cookies μάρκετινγκ

Χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων και άλλων επικοινωνιών που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να περιορίσουν πόσες φορές βλέπετε μια διαφήμιση και για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών. Θυμούνται αν έχετε επισκεφθεί έναν δικτυακό τόπο ή όχι, και αυτή η πληροφορία μπορεί να κοινοποιηθεί σε άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές (αυτό περιλαμβάνει διαφημιστικές τεχνολογίες σε δικτυακούς τόπους όπως το Facebook, το LinkedIn και το Twitter). Τα cookies για τη βελτίωση της ομαδικής στόχευσης και της διαφήμισης συχνά συνδέονται με τη λειτουργικότητα που παρέχεται από άλλους οργανισμούς.

Cookies τρίτων στους δικτυακούς τόπους μας

Τρίτα μέρη ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και η επεξεργασία αυτών των δεδομένων υπόκειται στις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Οι δικοί μας πρότυποι όροι και προϋποθέσεις δεν επιτρέπουν στους διαφημιστές να εισάγουν δικά τους cookies για τη δημιουργία προφίλ ή την επαναστόχευση διαφημίσεων (retargeting) χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies τρίτων στους δικτυακούς τόπους μας που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες («cookies τρίτων») για τους παρακάτω λόγους:

  • Για να μας βοηθούν να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα στους δικτυακούς τόπους μας (όπως πολλές εταιρείες, χρησιμοποιούμε Google Analytics για τον σκοπό αυτό).

Ο δικτυακός τόπος μας χρησιμοποιεί λογισμικό cookies που παρέχεται από την Google Analytics για την παρακολούθηση της χρήσης επισκεπτών, για καλύτερη κατανόηση του πώς χρησιμοποιείται ο δικτυακός τόπος. Το λογισμικό αποθηκεύει ένα cookie στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας προκειμένου να παρακολουθεί την εμπλοκή και χρήση του δικτυακού τόπου μας από εσάς, αλλά δεν αποθηκεύει ούτε συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Αν θέλετε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Google, δείτε εδώ.

  • Για να εντοπίζουμε ψευδή ή μη ανθρώπινη επισκεψιμότητα.
  • Για την υποστήριξη της έρευνας αγοράς.
  • Για να βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα του δικτυακού τόπου.

Οι διαφημιστές ενίοτε χρησιμοποιούν τα δικά τους cookies για να μετρούν την απόδοση και να εντοπίζουν ψευδή ή μη ανθρώπινη επισκεψιμότητα. Στον βαθμό που τους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για αυτό, οι διαφημιστές μπορεί επίσης να σας παρέχουν στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τα δεδομένα τους. Για παράδειγμα, οι διαφημιστές μπορεί να χρησιμοποιήσουν ένα προφίλ που έχουν δημιουργήσει είτε στον δικό τους δικτυακό τόπο είτε σε δικτυακούς τόπους που έχετε επισκεφθεί προηγουμένως για να σας παρουσιάσουν πιο σχετικές διαφημίσεις κατά την επίσκεψή σας στο www.torhotelgroup.gr.

Επικοινωνία

Τυχόν ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμοί για την πολιτική μας για τα cookies και τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουμε είναι ευπρόσδεκτα.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική για τα cookies ή για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rhetor.gr Ή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@torhotelgroup.gr

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας για μια καταγγελία σχετική με το απόρρητο, θα αξιολογηθεί με σκοπό την επίλυση του ζητήματος έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Ενδέχεται να κάνουμε αλλαγές στην παρούσα πολιτική κατά καιρούς, με βάση αλλαγές στους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς ή άλλες προϋποθέσεις που μας αφορούν, αλλαγές στην τεχνολογία, ή αλλαγές στη δραστηριότητά μας. Τυχόν αλλαγές που θα γίνουν στην παρούσα πολιτική στο μέλλον θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα, και όπου αλλάζουμε την παρούσα πολιτική με τρόπους που επηρεάζουν το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου αρμόζει, θα σας ενημερώνουμε απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο άμεσο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, και επίσης θα αναρτούμε ανακοίνωση ότι η παρούσα πολιτική έχει τροποποιηθεί στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου μας. Εάν αλλάξουμε ουσιωδώς τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας ενημερώσουμε προκαταβολικά ή, όπου αυτό απαιτείται από τον νόμο, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας προτού εφαρμόσουμε τις αλλαγές αυτές. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε για τις πρακτικές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23,
54622 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
T: +30 2310 021 020
F: +30 2310 021 030
E: info@excelsiorhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Traveller Made Small Luxury Hotels of the World
Tor Hotel Group
City Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ