Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αν είστε πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, τότε η απλή γευστική δοκιμή δεν συγκρίνεται με την ευκαιρία να δείτε από κοντά από πού προέρχεται και πώς γίνεται το κρασί.

Στο Excelsior, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα μιας ιδιωτικής περιήγησης στο διάσημο Κτήμα Γεροβασιλείου, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη στις πλαγιές της Επανομής. Ανακαλύψτε την περιοχή όπου παράγονται τα διεθνούς φήμης κρασιά Κτήμα Γεροβασιλείου με μια περιήγηση στο «παρασκήνιο» της οινοποίησης. Η δίωρης διάρκειας ιδιωτική ξενάγηση στον αμπελώνα περιλαμβάνει μια σύντομη βόλτα στα αμπέλια, περιήγηση στους χώρους παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης του κρασιού, και επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου. Και φυσικά δεν τελειώνει εκεί, γιατί η απόδειξη της υπεροχής βρίσκεται στη γεύση. Δοκιμάστε 6 ετικέτες Κτήμα Γεροβασιλείου μαζί με μια ποικιλία από Ελληνικά τυριά στην ειδική αίθουσα γευσιγνωσίας του κτήματος, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα των αμπελώνων.

 

Διάρκεια: 2 hours
Τιμή για 2 άτομα: 170€
Περιλαμβάνει μεταφορά με ταξί προς και από το Κτήμα Γεροβασιλείου, ιδιωτική ξενάγηση στον αμπελώνα, στους χώρους παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης του κρασιού, στο Μουσείο Οίνου και γευσιγνωσία 6 ετικετών με ποικιλία από Ελληνικά τυριά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23,
54622 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
T: +30 2310 021 020
F: +30 2310 021 030
E: info@excelsiorhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Small Luxury Hotels of the World Serandipians Always Your Friend
Tor Hotel Group
City Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ