ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΜΕΝΟΥ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το ξενοδοχείο The Excelsior έχει περήφανα αναγνωριστεί για τη δέσμευσή του να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας σε όσους επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη. Από τα άνετα δωμάτια και τις σουίτες στη Θεσσαλονίκη με τις εντυπωσιακές παροχές, ως την υπέροχη κουζίνα και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο The Excelsior αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα συνέδρια, τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που φιλοξενεί κάθε χρόνο και θεωρείται το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας. Ως εκ τούτου, είναι ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου The Excelsior στη Θεσσαλονίκη συνδυάζει την κεντρική τοποθεσία με τις απαράμιλλες υπηρεσίες, που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό τόσο για συνεδριάσεις της ακαδημαϊκής ελίτ όσο και για εποικοδομητικές συναντήσεις εταιρειών.

EXCELSIOR ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ευρύχωρη συνεδριακή αίθουσα 95 τ.μ. του ξενοδοχείου The Excelsior συγκαταλέγεται στις καλύτερες αίθουσες για συνέδρια στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 60 άτομα.

Οι συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του The Excelsior με το εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, ανάγονται σε δημιουργικές και εποικοδομητικές εμπειρίες.

Το συνεδριακό κέντρο του The Excelsior εισάγει βέλτιστα πρότυπα υπηρεσιών και καινοτόμες παροχές στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άρτιο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, οθόνες βίντεο και άλλα τεχνικά μέσα, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις συναντήσεις φιλοξενεί.

Το ξενοδοχείο The Excelsior προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες ταξιδιώτες σε μία εμπειρία που μόνο οι χώροι συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μπορούν να εγγυηθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΗΨΗ FACTSHEETΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 ΝυχτεΣ - 1 Γευμα Δωρεαν Εξασφαλίστε τη διαμονή σας online για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις και απολαύστε ένα δωρεάν μενού 3 πιάτων από επιλεγμένες προτάσεις για σαλάτα, κυρίως πιάτο & γλυκό, κάνοντας κράτηση στο Excelsior Bistro. ΚΡΑΤΗΣΗ 2 νυχτες
1 γευμα δωρεαν